Menu
BIMCO

Diensten

Schatting / Taxatie

Onze dienstverlening is gespecialiseerd in de opmaak van uitgebreide schattingsverslagen. Na een grondige inspectie van het onroerend goed wordt er een nauwkeurige beschrijving en een duidelijke berekening opgesteld. Dit alles wordt in een overzichtelijk verslag gegoten, voorzien van scherpe foto’s en diverse vergelijkingspunten.

Advies / Begeleiding

De aankoop van een onroerend goed gaat gepaard met een grote investering. Het betreft een te belangrijke beslissing om over één nacht ijs te gaan. Bimco bvba begeleidt u zowel op bouwtechnisch, financieel als fiscaal vlak zodat u zorgeloos kan genieten van uw eigendom.

Plaatsbeschrijving

Eénmaal je patrimonium verwerft, is het van essentieel belang dat het zijn waarde blijft behouden. Plaatsbeschrijvingen zullen hier zeker aan bijdragen. De meest gekende plaatsbeschrijvingen zijn diegene bij in- en uittrede van een huurder. Bij aanvang van grote werkzaamheden dragen deze documenten tevens ook bij tot een veilig gevoel. Zo bespaar je veel en onnodige discussies achteraf. Het vaststellen van schade en tegenexpertises behoren ook tot ons takenpakket.